uitstapjes

Hieronder vindt u een aantal uitstapjes om u een beeld te geven waar we zoal naar toe gaan. Voor een compleet en actueel overzicht klik hier (klik op activiteiten bekijken)

greetsielDorpen bezichten | Greetsiel

Dit is een prachtige havenstad in het noorden van Duitsland. Dit dorp ligt een uur rijden van Winschoten. Ga lekker genieten van dit mooie dorp.
Prijs:   € 14,- 


emmenWinkelen | Emmen

Emmen heeft een mooi overdekt winkelcentrum en een prachtige weekmarkt. Hier kunt u lekker winkelen en bij mooi weer een terrasje pakken.
Prijs:   € 12,-


olle rheenUiteten | Olle Rheen

Net over de grens bij Bellingwolde ligt dit restaurant waar u kunt genieten van een heerlijk buffet. Iedere maand gaan we hier naar toe en iedere keer is het een succes.
Prijs:   € 10,- excl. buffet


hummlingDagtochten | Westerwolde – Hümmling

Dit is een prachtige route door de natuur langs de Duitse grens. Onderweg stopt u een aantal keren, o.a. voor een lekkere maaltijd. Laat u verrassen door de mooie natuur.
Prijs:   € 32,- (inclusief eten en drinken)


ot en sienMusea | Ot en Sien

In dit museum gaat u echt terug in de tijd met een oude school, dokterspraktijk, een oude kroeg en nog veel meer. De hele dag is voor u verzorgd met ook nog een huifkartocht en eten en drinken.
Prijs:   € 22,50 (inclusief huifkartocht en eten en drinken)


borkumEilanden bezoeken | Borkum

Minimaal 1 keer per jaar gaan we  naar dit Duitse eiland. U bent de hele dag op het eiland om lekker even uit te waaien. Eenmaal aangekomen kunt u de dag zelf invullen.
Prijs:   € 32,- (inclusief overtocht)


kado

Verrassingstochten

Een verrassingstocht is en geheel verzorgde dag naar een bestemming waar we met de Op-StapBus nog niet zijn geweest. Laat u verrasssen en ontdek plekken waar u waarschijnlijk nog niet eerder bent geweest.
Prijs:   varieert van € 20,- tot € 50,-


Iedere maand doen we ons best om weer een heel nieuw programma voor u te maken. Uiteraard staan we dan open voor uw suggesties voor uitstapjes.

Prijzen onder voorbehoud

Heeft u ideeën voor een uitstapje, dan kunt u hieronder uw idee delen met ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.